Kyllingespyd med kartoffeldippers, sprød vindruesalat og aioli

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramkartoffeldippers
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 0,5 stkspidskål
  • 0,5 stkagurk
  • 250 gramgrønne stenfri druer
  • 30 gramsolsikkekerner*
  • 175 gramaioli
  •  bagepapir
  •  grillspyd
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker fredagsret der er perfekt til at skyde weekenden i gang - men den smager altså også godt en tirsdag! Kyllingeinderfileter på spyd med kartoffeldippers, en sprød salat med vindruer og en færdig aioli. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft. Kom kartoffeldippers på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20-30 min.

2. Vend kyllingeinderfileterne med olivenolie, salt og peber. Kom kyllingeinderfileterne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 15 min.

3. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl agurk og vindruer og skær dem ud efter eget ønske. Vend spidskål, agurk og vindruer sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber og top med solsikkekerner.

4. Server de lækre kyllingespyd med kartoffeldippers, sprød vindruesalat og aioli. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme kyllingen på spyd. Ekstra smag: Krydr kyllingespyddene med husets yndlingskrydderi.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre