Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Saftige kyllingespyd serveret med en lækker pastasalat med pesto, aubergine, squash og soltørrede tomater. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspastaskruer
- 450 gramkyllingefilet
- 1 stkaubergine
- 0.5 stksquash
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 90 gramgrøn pesto
- 30 gramspæde spinatblade
- olivenolie
- salt
- peber
- grillspyd
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Skær kyllingefileterne i strimler, så de passer på et spyd. Vend dem i olivenolie, salt og peber. Sæt kyllingefilterne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg kyllingespyddene i ovnen i ca. 15 min. Vend dem gerne undervejs.3
Skyl auberginen og squashen og skær dem i små tern. Varm en pande op med en god sjat olivenolie og steg auberginen og squashen.4
Hak de soltørrede tomater fint. Vend pastaerne med pesto, spinat, soltørrede tomater og stegt aubergine og squash.5
Server kyllingespyddene sammen med den lune pastasalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn sætte kyllingefileterne på spyddene.