Kyllingespyd med lun pastasalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 stkaubergine
  • 0.5 stksquash
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 90 gramgrøn pesto
  • 30 gramspæde spinatblade
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Saftige kyllingespyd serveret med en lækker pastasalat med pesto, aubergine, squash og soltørrede tomater. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Skær kyllingefileterne i strimler, så de passer på et spyd. Vend dem i olivenolie, salt og peber. Sæt kyllingefilterne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg kyllingespyddene i ovnen i ca. 15 min. Vend dem gerne undervejs.

3. Skyl auberginen og squashen og skær dem i små tern. Varm en pande op med en god sjat olivenolie og steg auberginen og squashen.

4. Hak de soltørrede tomater fint. Vend pastaerne med pesto, spinat, soltørrede tomater og stegt aubergine og squash.

5. Server kyllingespyddene sammen med den lune pastasalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn sætte kyllingefileterne på spyddene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre