Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre barbeque-marinerede kyllingespyd serveret med sprøde ovnkartofler og en simpel råkost med æbler og mandler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 0.5 stkspidskål
- 2 stkæbler
- 50 grammandler
- 125 gramrevne gulerødder
- 230 gramkyllingespyd med BBQ
- valgfri dyppelse
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i både og vend dem i olivenolie, salt og peber. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.3
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl æblerne og skær dem i små tern. Hak mandlerne fint. Vend spidskålen sammen med revne gulerødder, æbler, mandler, en god sjat olivenolie, salt og peber.4
Fyr op under grillen, hvis vejret tillader det eller varm en pande op med olivenolie. Steg kyllingespyddene på begge sider.5
Server kyllingespyddene med ovnbagte kartofler, råkost og husets yndlingsdyppelse. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æblerne og vende råkosten sammen.