Kyllingespyd med ovnbagte kartofler og rodfrugter. Hertil aioli.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 400 gramgulerødder
  • 3 stkpersillerod
  • 3 stkpastinak
  • 1 pottefrisk timian
  • 300 gramkyllingeinderfilet
  • 200 gramaioli
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingespyd med ovnbagte kartofler og rodfrugter. Hertil aioli.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker og simpel ret med ovnbagte kartofler og rodfrugter vendt med olivenolie og frisk timian. Fantastisk i efterårs- og vintermånederne. Serveret med nemme kyllingespyd. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 400 gramgulerødder
  • 3 stkpersillerod
  • 3 stkpastinak
  • 1 pottefrisk timian
  • 300 gramkyllingeinderfilet
  • 200 gramaioli
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skræl rodfrugterne. Skær kartoflerne og rodfrugterne ud efter eget ønske. Jo mindre stykker - jo kortere tilberedning.

3. Vend kartofler og rodfrugter med olivenolie, frisk timian, salt og peber. Fordel dem i et ovnfastfad eller på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag det hele i ca. 25-30 min.

4. Vend kyllingeinderfileterne med olivenolie, salt og peber og sæt kyllingestykkerne på spyd. Læg kyllingespyddene ovenpå kartoflerne og rodfrugterne og lad dem bage med de sidste 15 min.

5. Server kyllingespyddene med ovnbagte kartofler, rodfrugter og aioli på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme kyllingestykkerne på spyd.

Ekstra smag: Vend kartofler og rodfrugter med løg og hvidløg og evt. lidt friskhakket chili.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre