Kyllingespyd med pastasalat, oliven, avocado og broccoli

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfuldkornspastaskruer
  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 spskolivenolie
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 fedhvidløg
  • 2 spskketchup
  • 1 stkbroccoli
  • 2 stksnackpeber
  •  salat efter eget valg
  • 2 stkavocado
  • 0.5 stkøkologisk citron
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  • 200 gramtzatziki
  •  smør
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pastasalat og kyllingespyd er en sikker vinder hos de fleste børn - og voksne! Spyddene bliver krydret med paprika og hvidløg, og pastasalaten er fyldig med broccoli, oliven, avocado og snackpeber. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl dem straks under koldt vand.

2. Skær kyllingen i mundrette stykker. Kom kylling i en frysepose sammen med olivenolie, paprika, presset hvidløg og ketchup og bland det hele godt sammen.

3. Lad kødet marinere, mens du laver pastasalat og tænder op i grillen, hvis vejret er til det. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

4. Pluk buketter af broccolien, skyl dem og kog dem i 3-5 minutter - alt efter smag. De skal være gennemvarme, men stadig ha' bid. Skyl dem straks under koldt vand.

5. Skyl peberfrugten og skær den i mundrette stykker. Skyl salaten. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Dryp med lidt citronsaft, så avocadoen ikke bliver brun.

6. Bland pastaen sammen med broccoli, peberfrugt, salat, avocado og oliven.

7. Træk kylling på spyd. Grill dem eller giv dem ca. 15 minutter i ovnen, til kødet er gennemstegt.

8. Server de lækre kyllingespyd med pastasalat og tzatziki. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne skære peberfrugterne eller plukke buketter af broccolien.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre