Kyllingespyd til madpakken

Ingredienser

( Ca. 8 styk )

  • 6 spskakaciehonning*
  • 1 spsksoya
  • 1 stkcitron
  • 600 gramkyllingefilet
  •  træspyd
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kyllingespyd er et hit i madpakken! Og har du lidt tid tilovers, så er de super nemme at lave selv. Så slipper du også for lidt for mange e-numre, du alligevel ikke kan udtale. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Pisk honning, soya og lidt citronsaft sammen i en skål - smag til med lidt salt og peber.

3. Prik kyllingefileterne med en gaffel, så marinaden kan trænge ind i kødet, og skær dem herefter i mundrette bidder. Vend dem godt sammen med marinaden i skålen.

4. Du kan trække kyllingestykkerne på spydene med det samme, men allerbedst er det at lade dem marinere i et par timer i køleskabet.

5. Læg kyllingespyddene på en bageplade beklædt med bagepapir og giv dem ca. 30 minutter i ovnen, til de er gennemstegte. Men pas på ikke at give dem for meget, så de bliver tørre.

6. Brug kyllingespyddende i ungernes madpakker og opbevar resten i køleskabet i en beholder med tætsluttende låg.

7. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre