Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En raw-kage er en kage, som ikke skal bages i ovnen og som typisk er lavet med tørrede frugter. Her har vi lavet en version med dadler, mandler og kokos og så en lækker chokoladecreme med avocado og kakao. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
Fremgangsmåde
1
Blend mandlerne til bunden fint i en minihakker.2
Fjern stenene fra dadlerne og tilsæt dem i minihakkeren. Blend sammen med mandler og kokosmel til du har en sammehængende masse. Pres massen ned i en springform, så du får en lige bund. Stil bunden på køl.3
Flæk avocadoen, fjern stenen og kom frugtkødet i en minihakker. Blend sammen med den faste del af kokosmælken i dåsen (resten kan fryses ned og bruges i f.eks. thai-retter), kakaopulver, sirup og vaniljesukker. Blend til du har en helt glat masse. Hæld den over bunden og stil på køl i 2-3 timer inden servering.4
Kagen er ret bastant, så server små stykker, evt. med frisk frugt og lidt hakkede mandler på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fjerne stenene fra dadlerne.