Lækker raw-kage med avocado, dadler og kokos

Ingredienser

( 1 stk )

  • 100 grammandler
  • 300 gramdadler
  • 100 gramkokosmel
  • 2 stkavocado
  • 100 gramkokosmælk
  • 100 gramkakaopulver
  • 3 spsksirup
  • 1 spskvaniljesukker
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Lækker raw-kage med avocado, dadler og kokos

I samarbejde med

En raw-kage er en kage, som ikke skal bages i ovnen og som typisk er lavet med tørrede frugter. Her har vi lavet en version med dadler, mandler og kokos og så en lækker chokoladecreme med avocado og kakao. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 grammandler
  • 300 gramdadler
  • 100 gramkokosmel
  • 2 stkavocado
  • 100 gramkokosmælk
  • 100 gramkakaopulver
  • 3 spsksirup
  • 1 spskvaniljesukker

Fremgangsmåde

1. Blend mandlerne til bunden fint i en minihakker.

2. Fjern stenene fra dadlerne og tilsæt dem i minihakkeren. Blend sammen med mandler og kokosmel til du har en sammehængende masse. Pres massen ned i en springform, så du får en lige bund. Stil bunden på køl.

3. Flæk avocadoen, fjern stenen og kom frugtkødet i en minihakker. Blend sammen med den faste del af kokosmælken i dåsen (resten kan fryses ned og bruges i f.eks. thai-retter), kakaopulver, sirup og vaniljesukker. Blend til du har en helt glat masse. Hæld den over bunden og stil på køl i 2-3 timer inden servering.

4. Kagen er ret bastant, så server små stykker, evt. med frisk frugt og lidt hakkede mandler på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fjerne stenene fra dadlerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre