Lækker vegansk chokoladecreme

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambutterbeans på dåse
  • 2 spsksirup
  • 1 tskvanillesukker
  • 1 spskpeanutbutter
  • 30 gramrosiner*
  • 2 spskkakaopulver
  • 2 spskvand
  •  salt
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Woop woop! Denne chokoladecreme smager virkelig godt, selvom den er aldeles vegansk! Vi har brugt butterbeans, som har en neutral smag og cremet konsistens, og så blender vi alle ingredienser sammen, så cremen minder lidt om Nutella. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hæld vandet fra butterbeans og skyl dem godt.

2. Kom alle ingredienserne i en minihakker eller en foodprocessor og giv det hele en god snurretur, til det har en cremet konsistens uden klumper.

3. Smag til med en knivspids salt og evt. lidt mere sirup.

4. Smør chokoladecremen på brød, knækbrød eller brug det som topping til kager m.m.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle bønnerne og komme alle ingredienser i minihakkeren - INDEN den tændes! De kan selvfølgelig også prøvemage.. Mums!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre