Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Woop woop! Denne chokoladecreme smager virkelig godt, selvom den er aldeles vegansk! Vi har brugt butterbeans, som har en neutral smag og cremet konsistens, og så blender vi alle ingredienser sammen, så cremen minder lidt om Nutella. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambutterbeans på dåse
- 2 spsksirup
- 1 tskvaniljesukker
- 1 spskpeanutbutter
- 30 gramrosiner
- 2 spskkakaopulver
- 2 spskvand
- salt
Fremgangsmåde
1
Hæld vandet fra butterbeans og skyl dem godt.2
Kom alle ingredienserne i en minihakker eller en foodprocessor og giv det hele en god snurretur, til det har en cremet konsistens uden klumper.3
Smag til med en knivspids salt og evt. lidt mere sirup.4
Smør chokoladecremen på brød, knækbrød eller brug det som topping til kager m.m.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle bønnerne og komme alle ingredienser i minihakkeren - INDEN den tændes! De kan selvfølgelig også prøvemage.. Mums!