Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En nem, simpel og lækker ret med rejer, rød karryblanding fra frost, kokosmælk og bulgur. Toppet med limesaft og friskhakket basilikum. Det hele tilberedes i et ovnfast fad. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramfrosne rejer
- 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 200 grambulgur
- 1 dlvand
- 1 pottefrisk basilikum
- 1 stklime
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Vend rejerne sammen med den frosne karryblanding, kokosmælk og bouillon i en skål.3
Fordel bulguren på bunden af et ovnfast fad og hæld vand henover. Fordel dernæst rejeblandingen henover og bag fadet i ovnen i ca. 25 min. til bulguren er færdigtilberedt.4
Drys friskhakket basilikum over fadet og server med lime i skiver. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre grøntsagerne sammen med kokosmælken.
Ekstra smag: Server med soya og friskhakket chili.