Lækkert kokosfad med bulgur og rejer

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramfrosne rejer
  • 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 grambulgur
  • 1 dlvand
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 1 stklime
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem, simpel og lækker ret med rejer, rød karryblanding fra frost, kokosmælk og bulgur. Toppet med limesaft og friskhakket basilikum. Det hele tilberedes i et ovnfast fad. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Vend rejerne sammen med den frosne karryblanding, kokosmælk og bouillon i en skål.

3. Fordel bulguren på bunden af et ovnfast fad og hæld vand henover. Fordel dernæst rejeblandingen henover og bag fadet i ovnen i ca. 25 min. til bulguren er færdigtilberedt.

4. Drys friskhakket basilikum over fadet og server med lime i skiver. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre grøntsagerne sammen med kokosmælken. Ekstra smag: Server med soya og friskhakket chili.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre