Laks i fad med couscous

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  couscous
  • 1  stkporre
  • 250  gramgulerødder
  • 1 fedhvidløg
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 tskrød karrypasta
  • 1 stklime
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramlaksefileter
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Laks i fad med couscous

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

En lækker fiskeret med laks og grøntsager i smagfuld kokossauce med rød karrypasta og limesaft. Hertil couscous. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  couscous
  • 1  stkporre
  • 250  gramgulerødder
  • 1 fedhvidløg
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 tskrød karrypasta
  • 1 stklime
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramlaksefileter
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog couscousene efter anvisningen på pakken.

2. Skær top og bund af porren, rens den grundigt og skær den i tynde skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Skyl spinaten.

3. Rør kokosmælk, rød karrypasta, limesaft, bouillon, salt og peber sammen og vend grøntsagerne heri. Fordel grøntsagssaucen i et lille ildfast fad eller i en tærteform.

4. Fjern skindet fra laksefileterne, skær dem i mindre stykker og fordel laksestykkerne ovenpå grøntsagssaucen. Bag laksen i ovnen i ca. 20 min.

5. Server laksefadet med dampende varm couscous. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme couscous, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Tilsæt lidt soya.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre