Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en skøn sommerret med laksebøffer og kartoffelsalat med asparges, der er vendt med en simpel ærtepuré. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 1 bundtgrønne asparges
- 400 gramfrosne ærter
- 0.5 dlcremefine 15%
- 0.5 dlolivenolie
- 4 stkfrosne laksefileter
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kog dem herefter i letsaltet vand.2
Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og skær dem i mindre stykker. Kog aspargesene sammen med kartoflerne de sidste 3 min., så sparer du på strømmen. Overhæld herefter kartofler og asparges med koldt vand.3
Kog ærterne efter anvisningen på posen og hæld vandet fra.4
Blend ærter, cremefine og olivenolie med en stavblender og smag til med salt og peber.5
Varm en pande med olivenolie og steg laksebøfferne efter anvisningen på pakken.6
Imens laksebøfferne steger: Vend ærtepuréen sammen med kartofler og asparges.7
Server laksebøfferne sammen med den lækre grønne kartoffelsalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække det nederste af aspargesene.
Ekstra smag: Top med friskpresset citron.