Laksefad med porre og gulerødder

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Laks er en god fisk til knapt så trænede fiskeganer - f.eks. hos familiens yngste. Her har vi bagt laksen i ovnen sammen med porre og gulerødder og serveret med salat og dilddressing som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Skræl kartofler og gulerødder. Fjern top og bund fra porrerne og rens dem grundigt. Skær dem herefter i mundrette stykker. Læg dem i et ildfast fad og vend med lidt olivenolie. Sæt fadet i ovnen og bag dem i første omgang 20 minutter.

3. Skyl salaten og hæld kogende vand over edamamebønner. Vend salaten, afkølede edamamebønner med årstidens bær og lidt citronsaft og honning.

4. Efter ca. 20 minutter lægger du laksestykkerne oven på grøntsagerne og bager yderligere i 15-20 minutter - laksen er færdig, når den deler sig i lameller, når du trykker på den med en gaffel.

5. Server laks og grøntsager med salat og dressing.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle kartoflerne og skære dem i stykker. 

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre