Solsikkepanerede laksenuggets med pastasalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 200 gramsolsikkekerner*
  • 0.5 tsksalt
  • 1 stkæg
  • 400 gramlaksefileter
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkæble
  • 2 stkavocado
  • 1 stkcitron
  • 150 gramrød pesto
  • 100 gramfetaost i blok
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Fisk er bare lidt nemmere at få i ungerne, når den pakket ind som nuggets! Og de her laksenuggets med solsikkekerner smager SÅ godt. Vi har lavet en nem og lækker pastasalat med avocado, æbler og feta vendt i pesto som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, overhæld den herefter med koldt vand og lad den dryppe af.

3. Giv solsikkekerner og salt en ordentlig snurretur i en minihakker eller en foodprocessor og hæld massen op i en dyb tallerken.

4. Pisk ægget sammen i en anden dyb tallerken. Fjern skindet fra laksen og skær kødet i mundrette bidder.

5. Vend nu laksestykkerne i først ægget og dernæst solsikkekernerne. Læg forsigtigt stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 15-20 minutter, til fisken kan deles i flager.

6. Kog ærterne efter anvisningen på posen og overhæld dem med koldt vand. Skyl æblet og skær det i tern. Del avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Dryp med lidt citronsaft, så avocadoen ikke bliver brun. Bland det hele sammen med rød pesto, feta og pasta. Smag til med lidt salt og peber.

7. Server de lækre laksenuggets med pastasalaten som tilbehør.

8. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære avocado og æbler i tern.

Gem et par nuggets til ungernes madpakker - det er super lækkert!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre