Laksepakker på grill eller i ovn

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  nye danske kartofler
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 200 gramgulerødder*
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 100 gramfriske ærter
  • 225 gramlaksefileter
  • 1 poseGlyngøre NemFisk m. tomat
  •  alufolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En af vores allerbedste og nemmeste fiskeopskrifter! De lækreste laksepakker med masser af grøntsager og serveret med nye kartofler. Vi har brugt Glyngøres NemFisk sauce, der er helt uden tilsætningsstoffer og smager rigtig godt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Fyr op i grillen med indirekte varme eller tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Vask kartoflerne og sæt dem til at koge i en gryde med saltet vand. Kog dem til de er lige nøjagtigt møre. Det tager 15-20 minutter, alt efter størrelsen.

3. Hak løg og hvidløg fint. Skyl squashen, skræl gulerødderne, skyl og rens peberfrugten og skær det hele i mundrette bidder. Bælg ærterne og bland dem sammen med resten af grøntsagerne i en skål.

4. Læg nu to stykker alufolie á ca. 30 cm pr. person som krydser på bordet. Altså et stykke folie på langs og derefter endnu et stykke folie ovenpå på tværs. Fordel grøntsagerne på midten af de fire alukrydser, læg fiskestykkerne ovenpå og krydr med salt og peber. Fordel saucen på toppen af fisk og grøntsager. Luk til sidst sammen som pakker, men stadig med en åbning i toppen, så dampen kan slippe ud.

5. Læg foliepakkerne på midten af grillen og steg dem under låg i ca. 20 minutter, til fisken er lige nøjagtigt mør og færdigtilberedt. Du kan tjekke det ved at trykke let på laksestykkerne med en gaffel. Når de deler sig i flager, er fisken færdig.

6. Servér en pakke til hver med de lækre nykogte kartofler som tilbehør.

7. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre