Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre laksespyd med et asiatisk twist. Vi serverer spydene med en nem nudelsalat med edamamebønner, sesam og soya. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 225 gramlaksefileter
- 250 gramfuldkornsnudler
- 0.5 stkspidskål
- 250 gramgulerødder
- 150 grambønnespirer
- 300 gramedamamebønner
- 1 stklime
- 1 pottefriske koriander
- soya
- sesamfrø
- olivenolie
- grillspyd
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i mindre stykker. Kom laksestykkerne på grillspyd og drys med lidt sesamfrø. Læg laksespyddene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min. til de har fået en fin gylden overflade.3
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Overhæld dem herefter med koldt vand og lad dem dryppe af inden de vendes i olivenolie.4
Snit spidskålen fint - evt. på et mandolinjern. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler, skyl bønnespirerne og overhæld edamamebønnerne med kogende vand og lad dem stå et par minutter. Vend alle grøntsagerne sammen med nudlerne eller server alle ingredienserne i små skåle.5
Server nudelsalaten med laksespyd. Top med soya, limesaft, friske koriander og sesamfrø. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme laksestykker på spyd.
Ekstra smag: Drys med lidt frisk chili