Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker lasagnesuppe med hakket svinekød, gulerødder, champignoner, hakkede tomater, krydderier og fuldkornslasagneplader. Vi topper hele herligheden med revet cheddar. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 150 gramgulerødder
- 100 gramskiveskårne champignon
- 400 gramhakket svinekød
- 0.5 spskpaprika
- 1 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 6 dlvand
- 0.5 spsktørret timian
- 0.5 spsktørret oregano
- 6 stkfuldkornslasagneplader
- 75 gramrevet cheddar
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak det fint. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Hak champignonerne fint.2
Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits det hakkede svinekød. Tilsæt løg, hvidløg, gulerødder, champignoner og paprika og svits det i et par minutter.3
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, bouillon, vand, timian og oregano og lad suppen simre i ca. 20 minutter.4
Bræk lasagnepladerne i små stykker og tilsæt dem til suppen under omrøring, så de ikke klistrer sammen. Lad suppen simre yderligere i ca. 10 minutter og smag til med salt og peber.5
Server suppen i skåle og top med revet cheddar. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække lasagnepladerne i mindre stykker.