Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Denne opskrift har vi fået tilsendt af søde Andreas på 9 år, fordi han synes, at hans mor laver de BEDSTE wraps med rejer og hytteost. En ret som han Andreas er så vild med, at han synes, vi skal dele den med de øvrige Mambeno-familier. Det er hermed gjort - for vi har lavet den i en Mambeno-udgave, og vi er helt enige med Andreas: De smager super godt, Louises wraps. Tak for opskriften, Andreas - og god fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 100 gramsoltørrede tomater i olie
- 1 pottepurløg
- 200 gramrejer i lage
- 200 grampikantost
- 200 gramhytteost
- 2 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 75 gramfriske spinatblade
- 140 gramløse majs
- 6 stkfuldkornstortillas
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Hak soltørrede tomater, purløg og rejer og bland sammen med halvdelen af pikantosten og hytteost. Smag til med lidt salt, peber - og masser af kærlighed, selvfølgelig!2
Skyl tomater og agurk og skær begge dele i mindre stykker. Skyl spinatbladene. Hæld vandet fra majsene og kom alle ingredienserne i små skåle.3
Lun tortillaerne på en pande eller i ovnen og stil dem på bordet sammen med tilbehøret. Lad hele familien sammensætte deres egen yndlings-tortilla. Brug resten af pikantosten som smørrelse på tortillaen, så er den nemmere at lukke.4
Du kan også rulle tortillaerne sammen og skære dem ud i små hapsere, før der kaldes til truget.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater. De kan også blande rejerne med resten af ingredienserne og anrette tilbehøret i skåle.