Lun kartoffelsalat med pesto, salatost og pinjekerner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 150 gramedamamebønner
  • 75 gramsalatmix
  • 10 stkcherrytomater
  • 25 grampinjekerner
  • 150 gramblomkålsris
  • 130 gramgrøn pesto
  • 200 gramsalatost i tern
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lun kartoffelsalat med pesto, salatost og pinjekerner

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

En nem og smagfuld kartoffelsalat med kartofler, salat, cherrytomater, edamamebønner, blomkålsris, pesto, salatost og ristede pinjekerner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 150 gramedamamebønner
  • 75 gramsalatmix
  • 10 stkcherrytomater
  • 25 grampinjekerner
  • 150 gramblomkålsris
  • 130 gramgrøn pesto
  • 200 gramsalatost i tern

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne. Skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand.

2. Overhæld edamamebønnerne med kogende vand. Skyl salaten og cherrytomaterne og skær cherrytomaterne i kvarte.

3. Rist pinjekernerne på en tør pande.

4. Vend alle ingredienserne sammen og server i dybe tallerkener eller på et fad toppet med salatost og ristede pinjekerner. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og salaten.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre