Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En vegetarisk pastasalat med grønne bønner, squash, kikærter, soltørrede tomater og rødløg bagt i ovnen. Vendt med pandestegt tofu og basilikumpesto. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stksquash
- 1 stkrødløg
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 1 dåsekikærter
- 400 gramfrosne bønner
- 300 gramfuldkornspastaskruer
- 200 gramtofu
- 90 gramgrøn pesto
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl squashen, halver den og skær den i mundrette bidder. Pil skrællen af rødløget og skær det små både. Hak de soltørrede tomater i mindre stykker.3
Vend det hele sammen med drænede kikærter, bønner, en god sjat olivenolie, salt og peber. Fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 20 min.4
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.5
Skær tofuen i små tern. Varm en pande op med olivenolie og steg tofustykkerne gyldne. Krydr med salt og peber.6
Vend pastaerne og de ovnbagte grøntsager sammen med tofu og pesto.7
Server den lune pastasalat i skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af rødløget og skylle squashen.