Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker pastasalat med asparges, aubergine, ærter, spinat, pesto, citronskal og røget makrel. Er du ikke til røget makrel, kan varmrøget laks bestemt også bruges. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspasta
- 1 stkaubergine
- 250 gramgrønne asparges
- 150 gramfrosne ærter
- 150 gramrøget makrel
- 40 gramspæde spinatblade
- 90 gramgrøn pesto
- 1 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Skyl auberginen og skær den i små tern. Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og smid væk. Skær aspargesene i mundrette stykker.3
Varm en pande op med en god sjat olivenolie og steg auberginestykkerne. Tilsæt asparges og ærter og lad det hele stege videre i 4-5 min.4
Fjern skindet fra makrelfileterne og pluk kødet i mindre stykker.5
Vend alle ingredienserne samme med pesto og revet citronskal og smag til med salt og peber.6
Server den lune pastasalat i skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække det nederste af aspargesene.
Ekstra smag: Top med revet parmesan.