Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En skøn efterårsret med bagte rodfrugter, peberfrugt og squash vendt med rucola og salatost. Serveret med en hurtig hvidløgsdressing som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramkartofler
- 400 gramblandede rodfrugter
- 1 stksquash
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkrødløg
- 1 spsktørret timian
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 fedhvidløg
- 50 gramrucola
- 100 gramsalatost i tern 3%
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skræl kartofler og rodfrugter. Skyl squashen og peberfrugten. Pil skrællen af rødløget. Skær det hele i grove tern og vend det sammen med olivenolie, timian, salt og peber.3
Kom rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 25 min.4
Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg, salt og peber.5
Vend de bagte rodfrugter og grøntsager sammen med rucola og salatost.6
Server den lune rodfrugtsalat med hvidløgsdressing som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af rødløg og hvidløg.