Lynhurtig lasagne med hakket kyllingekød, kokosmælk og karrypasta – dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lasagne på andendagen smager af endnu mere end på dag et - og så er det mega nemt at lave aftensmad! Du skal blot opvarme resterne fra vores lækre kyllingelasagne og lave en hurtig salat med tomat, blomkål og ærter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Varm lasagnen fra gårsdagens aftensmad op i ovnen eller i mikroovnen.

2. Fjern stok og blade fra blomkålet og vask det grundigt. Skær det i fine stykker. Skyl tomaterne og halver dem. Tag ærterne ud af bælgene eller giv den frosne udgave et hurtigt opkog og overhæld dem efterfølgende med koldt vand.

3. Skyl salaten og bland det med blomkål, tomater, ærter og valgfri dressing.

4. Servér den lækre lasagne med den hurtige salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fjerne blade fra blomkålet og skære tomater i mindre stykker. De kan selvfølgelig også dække bord..!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre