Hurtig lasagne med hakket kylling, kokosmælk og karry - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • Lasagne
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 325 gramrevne gulerødder
  • 800 gramhakket kyllingekød
  • 2 spskrød karrypasta
  • 1 stkøkologisk lime
  • 8 dlkokosmælk
  • 300 gramfrossen spinat
  • 500 gramfriske lasagneplader
  • 150 gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  • Gnavergrønt
  • 2 stkmajskolber
  • 0.5 stkblomkål
  • 250 gramfriske eller frosne ærter
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hurtig lasagne med hakket kylling, kokosmælk og karry - til to dage

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Friske lasagneplader smager super godt, og tager ikke så lang tid at tilberede. Vi har lavet en lidt anderledes lasagne med kylling, kokosmælk og karrypasta. Den smager virkelig godt! Opskriften er beregnet til to dage så husk at gemme halvdelen af lasagnen til i morgen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Lasagne
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 325 gramrevne gulerødder
  • 800 gramhakket kyllingekød
  • 2 spskrød karrypasta
  • 1 stkøkologisk lime
  • 8 dlkokosmælk
  • 300 gramfrossen spinat
  • 500 gramfriske lasagneplader
  • 150 gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  • Gnavergrønt
  • 2 stkmajskolber
  • 0.5 stkblomkål
  • 250 gramfriske eller frosne ærter

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Hak løg og hvidløg fint. Steg løg, hvidløg og revne gulerødder i et par minutter i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde, til det hele har taget farve. Tilsæt hakket kyllingekød, karrypasta og fintrevet limeskal.

3. Tilsæt kokosmælk og frossen spinat og lad det hele simre i ca. 5 minutter. Smag til med limesaft, salt og peber.

4. Fordel kødsovsen i et ovnfast fad i minimum tre lag med lasagneplader i mellem. Begynd og slut med et lag sauce. Fordel revet ost på toppen og bag lasagnen i ovnen i 20-25 minutter, til osten er gylden.

5. Skær enderne af majskolberne og fjern blade og "hår". Del hver majskolbe i fire stykker og kog dem i saltet vand i ca. 5-8 min.

6. Fjern stok og blade fra blomkålen og vask det grundigt. Skær i grove stykker til gnavergrønt. Tag ærterne ud af bælgene eller giv den frosne udgave et hurtigt opkog og overhæld dem efterfølgende med koldt vand.

7. Server lasagnen med majskolber, blomkål og ærter. Husk at gemme halvdelen af lasagnen til i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fjerne blade og hår fra majskolberne. De kan også smage kødsovsen til og lægge lasagneplader i fadet.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre