Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Det her er opskriften på den hurtigste pasta med kødboller, du overhovedet kan forestille dig! Kødbollerne har vi lavet ud af farsen fra medisterpølse - super nemt. Retten er beregnet til to dage, og resterne bruger vi dagen derpå som topping på de lækreste sprøde pizzaer med tomatsauce og mozzarella. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 2 dåsehakkede tomater
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 3 dlvand
- 1 spsktørret oregano
- 800 grammedisterpølse
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Hæld hakkede tomater, grøntsagsbouillon, vand og oregano i en gryde eller på en pande og bring det stille og roligt i kog.3
Imens tomatsaucen varmer op, klipper du hul i den ene ende af medisteren. Tryk små fine kødboller ud, som du evt. lige kan forme med en fugtet håndflade, hvis du synes. Lad dem simre i tomatsaucen (altså kødbollerne, ikke håndfladerne!), til de er gennemstegte. Det tager 5-10 minutter, alt efter størrelsen.4
Smag tomatsaucen til med salt og peber og server sammen med den kogte fuldkornspasta. Top evt. med lidt grønt, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Hvis du har ekstra tid tilovers, kan du stege kødbollerne i lidt olivenolie i et par minutter, så de lige får lidt farve, inden du dumper dem i tomatsaucen. Husk at gemme resterne af kødboller og tomatsauce og brug dem f.eks. som topping på sprøde pizzaer dagen derpå.