Pizza med kødboller

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pizza med kødboller

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Hos Mambeno ELSKER vi mad til to dage! Særligt på dag to, hvor madplanen er ekstra nem. Her får du opskriften på en hurtig og lækker pizza med rester fra spaghetti med kødboller og toppet med mozzarella og peberfrugt. Husk, at du som altid helt selv bestemmer, om du vil købe alt færdigt eller lave en del fra bunden. Bare klik på kokkehuerne i ingredienslisten :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader over/undervarme med en bageplade på nederste rille. Hvis du har en pizzasten, skal du stille den på bagepladen i den kolde ovn, inden du tænder.

2. Drys lidt mel ud på et rent bord og rul pizzadejen ud til bunde med en kagerulle, så de er ca. 30 cm i diameter. Pas på, de ikke bliver for tykke!

3. Vigtigt: Hvis du ikke har en pizzaspade til at flytte pizzaerne til ovnen med, så flyt pizzadejen til et stykke bagepapir med fingrene, inden du smører den med tomatsauce.

4. Fordel tomatsaucen på bundene - du kan også bruge resterne fra pastaen. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene. Fordel kødbollerne ovenpå - skær dem evt. i halve, hvis de er lidt for store. Riv mozzarellaen i små stykker og fordel dem på toppen.

5. Flyt pizzaerne til ovnen med en pizzaspade, eller før et spækbræt ind under bagepapiret med pizzaerne, og flyt det hele til bagepladen. Bag pizzaerne i 10-15 minutter, til osten er gylden og skorpen sprød. Dryp med olivenolie til sidst og pynt evt. med frisk basilikum eller andet grønt på toppen, hvis du har det på lager.

6. Vask agurken, skræl gulerødderne og skær begge dele i stave til gnavergrønt, der serveres sammen med pizzaerne. Velbekomme :o)

Tip

Til to voksne og to børn bliver der to pizzaer ud af opskriften. Har du angivet et andet antal, skal du regne med, at der skal bruges 200-225 gram pizzadej pr. pizza. Du kan koge gulerødderne, hvis du har helt små børn - eller udskifte dem med bløde grøntsager som f.eks. cherrytomater eller majs.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre