Lynhurtig pasta med kødboller - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 3 dlvand
  • 1 spsktørret oregano
  • 800 grammedisterpølse
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lynhurtig pasta med kødboller - til to dage

I samarbejde med

3.1, Meget populær

Det her er opskriften på den hurtigste pasta med kødboller, du overhovedet kan forestille dig! Kødbollerne har vi lavet ud af farsen fra medisterpølse - super nemt. Retten er beregnet til to dage, og resterne bruger vi dagen derpå som topping på de lækreste sprøde pizzaer med tomatsauce og mozzarella. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 3 dlvand
  • 1 spsktørret oregano
  • 800 grammedisterpølse
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Hæld hakkede tomater, grøntsagsbouillon, vand og oregano i en gryde eller på en pande og bring det stille og roligt i kog.

3. Imens tomatsaucen varmer op, klipper du hul i den ene ende af medisteren. Tryk små fine kødboller ud, som du evt. lige kan forme med en fugtet håndflade, hvis du synes. Lad dem simre i tomatsaucen (altså kødbollerne, ikke håndfladerne!), til de er gennemstegte. Det tager 5-10 minutter, alt efter størrelsen.

4. Smag tomatsaucen til med salt og peber og server sammen med den kogte fuldkornspasta. Top evt. med lidt grønt, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Hvis du har ekstra tid tilovers, kan du stege kødbollerne i lidt olivenolie i et par minutter, så de lige får lidt farve, inden du dumper dem i tomatsaucen. Husk at gemme resterne af kødboller og tomatsauce og brug dem f.eks. som topping på sprøde pizzaer dagen derpå.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre