Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
0 min
Det er SÅ nemt at forvandle fladbrød eller pitabrød til de lækreste snacks. Vi har brugt Napoli-brød fra REMA 1000, men du kan også bruge andre brød. Brødene er perfekte som snacks, til tapas eller tilbehør til aftensmaden. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 0.25 dlolivenolie
- 500 gramnapoli pitabrød
- groft salt
Fremgangsmåde
1
Opvarm en pande med olivenolie, så det dækker hele panden. Steg brødene gyldne et efter et og vend dem undervejs.2
Skær brødene i trekanterne eller stænger og drys med salt. Har du hav- eller flagesalt, så brug det. Det knaser ekstra lækkert.3
Du kan enten spise brødene, som de er eller dyppe dem i pesto, hummus eller anden dip og spise dem som snack inden maden. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med skære brødene over og drysse med salt.