Lynhurtigt snack-hack: Stegte tapas-brød med salt

Ingredienser

  • 0.25 dlolivenolie
  • 500 gramnapoli mad- eller pitabrød
  •  groft salt
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det er SÅ nemt at forvandle fladbrød eller pitabrød til de lækreste snacks. Vi har brugt Napoli-brød fra REMA 1000, men du kan også bruge andre brød. Brødene er perfekte som snacks, til tapas eller tilbehør til aftensmaden. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm en pande med olivenolie, så det dækker hele panden. Steg brødene gyldne et efter et og vend dem undervejs.

2. Skær brødene i trekanterne eller stænger og drys med salt. Har du hav- eller flagesalt, så brug det. Det knaser ekstra lækkert.

3. Du kan enten spise brødene, som de er eller dyppe dem i pesto, humus eller anden dip og spise dem som snack inden maden. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med skære brødene over og drysse med salt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre