Lynhurtigt snack-hack: Stegte tapas-brød med salt

Ingredienser

  • 0.25 dlolivenolie
  • 500 gramnapoli mad- eller pitabrød
  •  groft salt
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Lynhurtigt snack-hack: Stegte tapas-brød med salt

I samarbejde med

3.6, Meget populær

Det er SÅ nemt at forvandle fladbrød eller pitabrød til de lækreste snacks. Vi har brugt Napoli-brød fra REMA 1000, men du kan også bruge andre brød. Brødene er perfekte som snacks, til tapas eller tilbehør til aftensmaden. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 0.25 dlolivenolie
  • 500 gramnapoli mad- eller pitabrød
  •  groft salt

Fremgangsmåde

1. Opvarm en pande med olivenolie, så det dækker hele panden. Steg brødene gyldne et efter et og vend dem undervejs.

2. Skær brødene i trekanterne eller stænger og drys med salt. Har du hav- eller flagesalt, så brug det. Det knaser ekstra lækkert.

3. Du kan enten spise brødene, som de er eller dyppe dem i pesto, hummus eller anden dip og spise dem som snack inden maden. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med skære brødene over og drysse med salt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre