Tortillachips med fuldkorn

Ingredienser

(1 portion )

Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Tortillachips med fuldkorn

I samarbejde med

4.9, Mambeno-favorit!

Glem de fuldfede chips fra pose. Disse tortillachips er super nemme at lave, og du kan med god samvittighed give ungerne dem med som snacks i madpakken.

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft.

2. Klip tortillaen i små trekanter - eller hvordan du nu synes, dine chips skal se ud.

3. Læg chipsene på en bageplade med bagepapir og dryp med olivenolie.

4. Drys med allroundkrydderi, salt, tørrede krydderier eller lige hvad du synes, dine chips skal smage af.

5. Bag dem i ovnen i 5-10 minutter, til de er gyldne. Men hold øje - det går stærkt!

Tip

Lad ungerne klippe deres egne chips eller stikke dem ud med kageudstikkere i forskellige former. Så kan de helt selv bestemme, hvordan deres chips skal se ud.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre