Lynpizzaer med skinke og peberfrugt

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spsktørret oregano
  • 8 stkfuldkornstortillas
  • 150 gramkogt skinke
  • 2 kuglermozzarella
  • 8 stkradiser
  • 300 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lynpizzaer med skinke og peberfrugt

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Det er mega hurtigt og nemt at ringe til pizzamanden, når tiden er knap - vi taler af erfaring! Men disse snydepizzaer er endnu hurtigere at lave selv, end at vente på, at nummer 45a bliver færdig på det lokale pizzaria. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 spsktørret oregano
  • 8 stkfuldkornstortillas
  • 150 gramkogt skinke
  • 2 kuglermozzarella
  • 8 stkradiser
  • 300 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader over/undervarme med en bageplade på nederste rille - eller sæt ovnen på pizzaprogrammet, hvis den har sådan et. Vask peberfrugterne og skær dem i fine tern.

2. Hæld de hakkede tomater og den tørrede oregano i et højt decilitermål eller en lille skål. Krydr med lidt salt og peber og giv det en tur med en stavblender, til de fleste klumper er væk. Har du ikke en stavblender, kan du mose tomaterne godt og grundigt med et piskeris, til tomatsaucen er jævn.

3. Læg tortillaerne på hver sit stykke bagepapir - lav evt. kun to ad gangen. Så kan du genbruge bagepapiret. Fordel et tyndt lag tomatsauce på hver tortilla. Husk, at der ikke skal tomatsauce på den yderste centimeter. Og pas i øvrigt på ikke at bruge for meget - så bliver pizzaerne bløde.

4. Riv skinken i stykker og fordel på tortillaerne. Top med peberfrugter og mozzarella revet i små stykker. Husk igen ikke at putte for meget fyld på, da pizzaerne nemt bliver bløde.

5. Før et spækbræt ind under bagepapiret med pizzaerne, og flyt dem til bagepladen. Bag pizzaerne i 10-15 minutter, til osten er gylden og kanten sprød.

6. Vask radiserne. Skræl gulerødderne, vask agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt. Server sammen med de lækre lynpizzaer.

7. Velbekomme :o)

Tip

Har du mindre børn, så riv en lille portion gulerødder og radiser, så ungerne ikke får dem galt i halsen. Eller også kan du bare nøjes med agurk som gnavergrønt!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre