Lynstegt oksekød med broccoli

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 4 spskøsterssauce
  • 3 spsksoya
  • 2 fedhvidløg
  • 400 gramoksekød i strimler
  • 1/2 stkbroccoli
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 5 dlvand
  • 1 spskmajsstivelse
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lynstegt oksekød med broccoli

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Denne ret er meget nem og hurtig at lave - og så er grøntsagerne skåret i så store stykker, at ungerne selv kan sortere dem fra, hvis de ikke bryder sig om dem. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 4 spskøsterssauce
  • 3 spsksoya
  • 2 fedhvidløg
  • 400 gramoksekød i strimler
  • 1/2 stkbroccoli
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 5 dlvand
  • 1 spskmajsstivelse
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Bland østerssauce, soya og presset hvidløg i en skål. Har du også fiskesauce på lager, så giv marinaden et par skefulde. Tilsæt oksekødet i strimler og bland det hele godt sammen - brug fingrene, det er nemmest! Lad det stå og trække på køkkenbordet, mens du gør de øvrige ingredienser klar.

3. Del den vaskede broccoli i små buketter. Befri den vaskede peberfrugt for kerner og skær den i grove tern. Varm en dyb pande eller en wok op med lidt olie. Lynsteg det marinerede kød i 3- 5 min., til det har taget farve. Tilsæt broccoli, peberfrugt og vand og lad det simre et par minutter, til grøntsagerne er gennemvarme, men stadig har bid. Jævn saucen med majsstivelse rørt ud i lidt vand. Smag evt. til med mere soya og fiskesauce. Server med ris.

4. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre