Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En fyldig og mættende måltidssalat med bagt blomkål og kikærter, vendt med gulerødder, agurk, avocado, rucola, salatost og persilleolie. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 dåsekikærter
- 0.5 stkblomkål
- 0.5 spskpaprika
- 0.5 spskspidskommen
- 200 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- 2 stkavocado
- 70 gramrucola
- 200 grampuck hvid ost
- 1 pottepersille
- 1 dlolivenolie
- salt
- peber
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Kom kikærterne i en si og skyl dem. Pluk små buketter af blomkålen og vend dem sammen med kikærter, lidt olivenolie, paprika, spidskommen og salt.3
Fordel kikærterne og blomkålen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 20 minutter.4
Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i mindre stykker efter eget ønske. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær i tern. Skyl rucolaen. Skær også salatosten i tern.5
Vend de bagte kikærter og blomkål sammen med gulerødder, agurk, avocado, rucola og salatost. Smag til med salt og peber.6
Skyl persillen og hak den så fint som muligt. Bland persillen sammen med olivenolien. Du kan også blende det sammen i en minihakker.7
Server salaten i skåle og top med persilleolie. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kikærterne.