Måltidssalat med bagt blomkål, kikærter og salatost. Hertil persilleolie.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 dåsekikærter
  • 0.5 stkblomkål
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spskspidskommen
  • 200 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 70 gramrucola
  • 200 grampuck hvid ost
  • 1 pottepersille
  • 1 dlolivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Måltidssalat med bagt blomkål, kikærter og salatost. Hertil persilleolie.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En fyldig og mættende måltidssalat med bagt blomkål og kikærter, vendt med gulerødder, agurk, avocado, rucola, salatost og persilleolie. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 dåsekikærter
  • 0.5 stkblomkål
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spskspidskommen
  • 200 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 70 gramrucola
  • 200 grampuck hvid ost
  • 1 pottepersille
  • 1 dlolivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Kom kikærterne i en si og skyl dem. Pluk små buketter af blomkålen og vend dem sammen med kikærter, lidt olivenolie, paprika, spidskommen og salt.

3. Fordel kikærterne og blomkålen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 20 minutter.

4. Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i mindre stykker efter eget ønske. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær i tern. Skyl rucolaen. Skær også salatosten i tern.

5. Vend de bagte kikærter og blomkål sammen med gulerødder, agurk, avocado, rucola og salatost. Smag til med salt og peber.

6. Skyl persillen og hak den så fint som muligt. Bland persillen sammen med olivenolien. Du kan også blende det sammen i en minihakker.

7. Server salaten i skåle og top med persilleolie. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kikærterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre