Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker vintersalat med ovnbagte rødbeder vendt med quinoa, bønner, hasselnøddeflager og en simpel fetadressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 gramfriske rødbeder
- 1 tskkarry
- 1 tskspidskommen
- 150 gramhvid quinoa
- 250 gramfrosne bønner
- 20 gramhasselnøddeflager
- 200 gramsalatost i tern 3%
- 3 spskcreme fraiche 18%
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skræl rødbederne og skær dem i små tern. Vend dem i lidt olivenolie, karry, spidskommen, salt og peber. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 20-25 minutter.3
Kog quionaen efter anvisningen på pakken.4
Kog bønnerne i ca. 5 minutter.5
Vend de bagte rødbeder sammen med quinoa, bønner, olivenolie, salt og peber, og top med hasselnøddeflager.6
Mos salatosten i en skål med en gaffel og vend den herefter sammen med creme fraiche og peber.7
Server måltidssalaten med fetadressingen som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn mose salatosten.
Ekstra smag: Top med friskhakket persille.