Måltidssalat med bagte rødbeder og quinoa. Hertil fetadressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramfriske rødbeder
  • 1 tskkarry
  • 1 tskspidskommen
  • 150 gramhvid quinoa
  • 250 gramfrosne bønner
  • 20 gramhasselnøddeflager
  • 200 gramsalatost i tern 3%
  • 3 spskcreme fraiche 18%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Måltidssalat med bagte rødbeder og quinoa. Hertil fetadressing.

I samarbejde med

En lækker vintersalat med ovnbagte rødbeder vendt med quinoa, bønner, hasselnøddeflager og en simpel fetadressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 gramfriske rødbeder
  • 1 tskkarry
  • 1 tskspidskommen
  • 150 gramhvid quinoa
  • 250 gramfrosne bønner
  • 20 gramhasselnøddeflager
  • 200 gramsalatost i tern 3%
  • 3 spskcreme fraiche 18%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl rødbederne og skær dem i små tern. Vend dem i lidt olivenolie, karry, spidskommen, salt og peber. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 20-25 minutter.

3. Kog quionaen efter anvisningen på pakken.

4. Kog bønnerne i ca. 5 minutter.

5. Vend de bagte rødbeder sammen med quinoa, bønner, olivenolie, salt og peber, og top med hasselnøddeflager.

6. Mos salatosten i en skål med en gaffel og vend den herefter sammen med creme fraiche og peber.

7. Server måltidssalaten med fetadressingen som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn mose salatosten.

Ekstra smag: Top med friskhakket persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre