Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En simpel måltidssalat med tun, æg og pitabrød. Fyld pitabrødene med salaten eller spis det hver for sig og top med en hjemmerørt paprikadressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- 1 stkagurk
- 20 stkcherrytomater
- 1 stkicebergsalat
- 1 stkrødløg
- 285 gramløse majs
- 280 gramtun i olie
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 0.5 spskpaprika
- 1 spskketchup
- 6 stkpitabrød med fuldkorn
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog æggene i ca. 9 min. og overhæld dem herefter med koldt vand. Pil skallen af æggene og skær dem i tern.2
Skyl agurk, cherrytomater og salat og pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne ud efter eget ønske. Dræn majs og tun for væde. Vend det hele sammen med lidt olivenolie og smag til med salt og peber.3
Rør creme fraichen sammen med paprika og ketchup i en skål.4
Lun pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.5
Server de lune pitabrød, salat med tun og æg og paprikadressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skallen af æggene og røre dressingen sammen.