Madpakke med pesto-twisters, hummus, deller og pastasalat

Ingredienser

(1 stk. )

  • Pesto-twisters til 10-mad
  • 200 grampizzadej
  • 50 gramgrøn pesto
  •  bagepapir
  • Hummus til 10-mad
  • 1 dåsekikærter
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 dlolivenolie
  • 2 spsktahin
  • 1 dlvand
  • 0.5 spskspidskommen
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  • 12-mad
  • 30 grampasta penne
  • 0.25 stkagurk
  • 5 stkcherrytomater
  • 30 gramløse majs
  • 3 stkfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  • 0.5 stkæble
  • 0.5 stkrød peberfrugt
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Madpakke med pesto-twisters, hummus, deller og pastasalat

I samarbejde med

En lækker madpakke med pizza-twisters med hummus til 10-mad og frikadeller, pastasalat, grønt og frugt til 12-mad. Du kan også bare plukke det, dit barn bedst kan lide og købe en færdig hummus, hvis der er fart på. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Pesto-twisters til 10-mad
  • 200 grampizzadej
  • 50 gramgrøn pesto
  •  bagepapir
  • Hummus til 10-mad
  • 1 dåsekikærter
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 dlolivenolie
  • 2 spsktahin
  • 1 dlvand
  • 0.5 spskspidskommen
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  • 12-mad
  • 30 grampasta penne
  • 0.25 stkagurk
  • 5 stkcherrytomater
  • 30 gramløse majs
  • 3 stkfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  • 0.5 stkæble
  • 0.5 stkrød peberfrugt

Fremgangsmåde

Pesto-twisters til 10-mad

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Skær pizzadejen over på midten vertikalt, så du har to rektangler. Fordel pestoen på den ene halvdel, gem lidt til at pensle med, og læg den anden halvdel henover.

2. Skær strimler i ca. 2 cm tykkelse og twist dem. Læg pesto-twisterne på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem med pesto på toppen. Bag pesto-twisterne i ovnen i ca. 12 min.

Hummus

3. Skyl kikærterne og hæld dem op i en skål sammen med hvidløg, olivenolie, tahin, vand og spidskommen.

4. Blend det hele sammen med en stavblender til en ensartet masse og smag til med citronsaft, salt og peber.

12-mad

5. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand. Skyl agurken og cherrytomaterne og skær dem efter eget ønske.

6. Vend pastaerne sammen med agurk, cherrytomater og majs. Server pastasalaten med frikadeller som tilbehør. Skyl og skær æbler og peberfrugt i stykker, som dit barn bedst kan lide. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre