Madpandekager med rester, avocado og grønt - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 6 stkæg
  • 7 dlhvedemel
  • 0.25 spsksalt
  • 7 dlmælk
  •  rester fra karrygryde
  • 1 fedhvidløg
  • 100 gramtomatpuré
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stktapastomater
  • 2 stkavocado
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Madpandekager med rester, avocado og grønt - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Det er SÅ lækkert, når man kan spise pandekager med god samvittighed til aftensmad! Her fylder vi dem med resterne fra gårsdagens karrygryde, avocado, spidskål og tomater. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 6 stkæg
  • 7 dlhvedemel
  • 0.25 spsksalt
  • 7 dlmælk
  •  rester fra karrygryde
  • 1 fedhvidløg
  • 100 gramtomatpuré
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stktapastomater
  • 2 stkavocado
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Pisk æg sammen med hvedemel og salt. Tilsæt mælk lidt efter lidt. Pisk til dejen er glat og uden klumper.

2. Steg pandekagerne i olie på en slip-let pande ved jævn varme.

3. Varm resterne af karrrygryden op i en gryde. Tilsæt presset hvidløg og tomatpuré.

4. Skyl og skær spidskål og tomater i skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær avocadokødet i tern. Hak basilikumbladene fint.

5. Server madpandekager med resterne som fyld og top med spidskål, tomater, avocado og friske basilikumblade. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at vende pandekagerne. De kan også skære tomater og avocado i skiver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre