Madpandekager med spinat med veggiefyld, dressing og parmesanost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150 gramfriske spinatblade
  • 3 dlmælk
  • 4 stkæg
  • 0.25 spsksalt
  • 130 gramhvedemel
  • 60 gramgrahamsmel
  • 500 gramfrossen grøntsagsmix
  • 1 spskkarry
  • 0.5 spskhvidløgspulver
  • 1 dåsekikærter
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 pottepurløg
  • 0.5 stkagurk
  • 60 gramrevet ost
  • 1 stkcitron
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Madpandekager med spinat med veggiefyld, dressing og parmesanost

I samarbejde med

4.8, Mambeno-favorit!

Madpandekager smager simpelthen bare så godt. Her har vi bagt dem med spinat og fyldt pandekagerne med lækkert veggiefyld med kikærter, agurk, dressing og parmesanost. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 150 gramfriske spinatblade
  • 3 dlmælk
  • 4 stkæg
  • 0.25 spsksalt
  • 130 gramhvedemel
  • 60 gramgrahamsmel
  • 500 gramfrossen grøntsagsmix
  • 1 spskkarry
  • 0.5 spskhvidløgspulver
  • 1 dåsekikærter
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 pottepurløg
  • 0.5 stkagurk
  • 60 gramrevet ost
  • 1 stkcitron
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skyl spinatbladene grundigt. Blend dem sammen med lidt af mælken i en minihakker - eller hak spinaten helt fint med din bedste ninja-kniv. Pisk spinaten sammen med æg, resten af mælken, salt, peber, hvedemel og grahamsmel i en skål.

2. Steg nu dejen til madpandekager i lidt olivenolie på din yndlings pandekagepande. Pandekagerne må godt være en smule tykkere end almindelige pandekager - men kun lidt. Når de har sat sig en smule, kan du løsne dem i kanten med en paletkniv og forsigtigt vende dem, så de bliver stegt på begge sider.

3. Steg den frosne grøntsagsblanding i en dyb pande eller wok sammen med karry og hvidløgspulver i lidt olivenolie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand. Tilsæt drænede kikærter og evt. lidt vand. Lad det småsimre imens du gør resten klart.

4. Bland creme fraiche sammen med skyllet og klippet purløg og smag til med salt og peber. Skyl og skær agurken i tern.

5. Stil pandekagerne på bordet sammen med veggiefyld, agurk, dressing, parmesanost og citron i skiver og lad familien rulle deres helt egen favoritpandekage. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurken i tern. De kan også piske æggemassen sammen.

Mere smag: Du kan sagtens komme paprika, spidskommen, oregano og chili i. Du kan også tilsætte hvidløg og sennep til dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre