Madpandekager med spinat og grahamsmel

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150 gramfriske spinatblade*
  • 3 dlmælk
  • 4 stkæg
  • 1 tsksalt
  • 130 gramhvedemel
  • 60 gramgrahamsmel
  •  olivenolie
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Nem opskrift på flotte og smagfulde madpandekager. Vi har lavet dem med frisk spinat og grahamsmel. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl spinatbladene grundigt. Blend dem sammen med lidt af mælken i en minihakker - eller hak spinaten helt fint med din bedste ninja-kniv. Pisk spinaten sammen med æg, resten af mælken, salt, peber, hvedemel og grahamsmel i en skål.

2. Steg nu dejen til madpandekager i lidt olivenolie på din yndlings pandekagepande. Pandekagerne må godt være en smule tykkere end almindelige pandekager - men kun lidt. Når de har sat sig en smule, kan du løsne dem i kanten med en paletkniv og forsigtigt vende dem, så de bliver stegt på begge sider.

3. Du kan serverer pandekagerne med alverdens fyld. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at piske dejen sammen. De kan også øve sig i at vende pandekager i luften..!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre