Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
20 min
Det kan somme tider være svært at finde den rigtige snack til børnenes madpakker, men de her madpandekager, der blot spises som de er, fyldt med skinke, blomkål og feldsalat, smager altså virkelig godt! God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 50 gramfeldsalat
- 3 stkæg
- 0.25 spsktørret oregano
- 200 gramblomkålsris
- 100 gramskinkestrimler
- 3 spskhvedemel
- 1 tsksalt
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kom skyllet feldsalat, æg og oregano i en minihakker og giv det er snurretur til det er finthakket.2
Tilsæt blomkålsris, skinke, hvedemel og salt og rør det sammen.3
Steg pandekagerne i olivenolie ved middel varme på en stor sliplet-pande - der kan ca. være fire pandekager på en pande.4
Server pandekagerne som snack i madpakken eller som tilbehør til aftensmaden. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne hælde ingredienser i dejen og stege pandekagerne på panden.