Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Super nem aftensmad med lækre små bøffer skåret af en færdigmarineret svinefilet og serveret med kold kartoffelsalat vendt med coleslaw og basilikum. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramkartofler
- 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
- 0.5 pottefrisk basilikum
- 0.5 spskdijonsennep
- 300 gramcolorful coleslaw
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i saltet vand og overhæld dem herefter med koldt vand, så de ikke koger videre.2
Skær fileten ud i bøffer efter smag. Steg dem på en pande - ca. 3 minutter på hver side alt efter tykkelse, så de er gennemstegte inden i.3
Skyl basilikum og hak det fint. Bland det med sennep og dressingen fra den færdige coleslaw. Vend en kartoffelsalat sammen med kartofler, kålblandingen og dressing. Smag til med salt og peber.4
Server bøfferne med kartoffelsalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn blande salaten.