Marinerede bøffer af svinekød med cremet kartoffelsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 gramkartofler
  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 0.5 spskdijonsennep
  • 300 gramcolorful coleslaw
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Marinerede bøffer af svinekød med cremet kartoffelsalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Super nem aftensmad med lækre små bøffer skåret af en færdigmarineret svinefilet og serveret med kold kartoffelsalat vendt med coleslaw og basilikum. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 gramkartofler
  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  • 0.5 spskdijonsennep
  • 300 gramcolorful coleslaw
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i saltet vand og overhæld dem herefter med koldt vand, så de ikke koger videre.

2. Skær fileten ud i bøffer efter smag. Steg dem på en pande - ca. 3 minutter på hver side alt efter tykkelse, så de er gennemstegte inden i.

3. Skyl basilikum og hak det fint. Bland det med sennep og dressingen fra den færdige coleslaw. Vend en kartoffelsalat sammen med kartofler, kålblandingen og dressing. Smag til med salt og peber.

4. Server bøfferne med kartoffelsalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn blande salaten.


Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre