Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
40 min
0 min
Her serverer vi marinerede kyllingelår med sprøde ovnkartofler og en hurtig coleslaw lavet med spidskål, revne gulerødder og en færdiglavet coleslaw-dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 700 gramkyllingelår
- 75 gramallround marinade
- 650 gramkartofler
- 0.5 stkspidskål
- 175 gramrevne gulerødder
- 150 gramcoleslawdressing
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.2
Vend kyllingelårene i marinaden og krydr med salt. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 35 min.3
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i både. Vend kartoflerne i olivenolie, salt og peber. Læg kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.4
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern men pas på fingrene! Vend spidskålen sammen med revne gulerødder og dressingen.5
Server de saftige kyllinge-drumsticks med sprøde ovnkartofler og coleslaw. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne og vende dem med olivenolie, salt og peber.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.