Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Saftig marineret svinefilet, som vi serverer med en cremet pastasalat med alverdens gode sager, som vi vender i en cremet karrydressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 grammarineret filet med tomat og ramsløg
- 300 gramfuldkornspasta
- 200 grambacon i tern
- 200 gramfrosne ærter
- 1 stkrød peberfrugt
- 2 stkæbler
- 1 stkavocado
- 2.5 dlcreme fraiche eller skyr
- 1 spskdijonsennep
- 0.5 spskkarry
- 2 spskmayonnaise
- 1 stkcitron
- akaciehonning
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Steg svinefileten som anvist på pakken.2
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og overhæld den med koldt vand. Lad pastaen dryppe af.3
Læg baconternene på en kold og tør pande og tænd for varmen. Steg baconstykkerne sprøde og lad dem efterfølgende dryppe af på lidt køkkenrulle.4
Skyl peberfrugt og æbler og skær dem i mundrette bidder. Del avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Hæld kogende vand over ærterne, så de tør op.5
Rør en hurtig dressing sammen af creme fraiche, sennep, karry og mayo - og smag til med citronsaft, akaciehonning og salt og peber.6
Vend pasta, grønt, bacon og dressing sammen i en skål og server med svinefilet i skiver. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado i tern. De kan også vende pastasalaten sammen med dressingen.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.