Marineret filet med cremet pastasalat, grønt og bacon

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 grammarineret filet med tomat og ramsløg
  • 300 gramfuldkornspasta
  • 200 grambacon i tern
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2 stkæbler
  • 1 stkavocado
  • 2.5 dlcreme fraiche eller skyr
  • 1 spskdijonsennep
  • 0.5 spskkarry
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  •  akaciehonning*
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Saftig marineret svinefilet, som vi serverer med en cremet pastasalat med alverdens gode sager, som vi vender i en cremet karrydressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg svinefileten som anvist på pakken.

2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og overhæld den med koldt vand. Lad pastaen dryppe af.

3. Læg baconternene på en kold og tør pande og tænd for varmen. Steg baconstykkerne sprøde og lad dem efterfølgende dryppe af på lidt køkkenrulle.

4. Skyl peberfrugt og æbler og skær dem i mundrette bidder. Del avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Hæld kogende vand over ærterne, så de tør op.

5. Rør en hurtig dressing sammen af creme fraiche, sennep, karry og mayo - og smag til med citronsaft, akaciehonning og salt og peber.

6. Vend pasta, grønt, bacon og dressing sammen i en skål og server med svinefilet i skiver. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado i tern. De kan også vende pastasalaten sammen med dressingen.  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre