Marineret filet med kartofler, bearnaise, gulerødder og æbler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 800 gramkartofler
  • 3 stkæbler
  • 400 gramgulerødder
  • 250 gramfærdig bearnaisesauce
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Marineret filet med kartofler, bearnaise, gulerødder og æbler

I samarbejde med

2.3, Populær

Med blot fem ingredienser har vi lavet en super lækker opskrift med marineret svinefilet, kartofler, bearnaisesauce og gulerodsstave og æblebåde som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 800 gramkartofler
  • 3 stkæbler
  • 400 gramgulerødder
  • 250 gramfærdig bearnaisesauce
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Steg den marinerede svinefilet på en pande på alle sider. Når kødet er brunet af, hælder du lidt vand på panden, så den ikke brænder på.

2. Læg et låg eller alufolie på, skru ned for varmen og lad det simre, til kødet er gennemstegt. Det tager ca. 20 minutter - alt efter tykkelse.

3. Skræl kartoflerne og kog dem møre i saltet vand.

4. Tag svinefileten af panden, når den er færdig, og lad den hvile på et spækbræt.

5. Skyl æblerne og skræl gulerødderne. Skær begge dele i stave og både. Opvarm saucen i mikroovnen eller i en gryde.

6. Server fileten i skiver sammen med kartofler, sauce og gnavergrønt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle kartoflerne. De kan også skære æbler i både og gulerødder i stave.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre