Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En hurtig og lækker kartoffelsalat med karrymarineret kylling, avocado, spinat og kogte æg. Vi serverer kartoffelsalaten med fuldkornstoast med hytteost som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 4 stkæg
- 250 gramkarrymarineret kylling
- 1 stkavocado
- 125 gramfriske spinatblade
- 2.5 gramcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- 0.5 pottepurløg
- 4 skivefuldkornstoast
- 150 gramhytteost
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand.2
Kom æggene i kogende vand og kog dem i ca. 9 min. Overhæld dem herefter med koldt vand.3
Steg kyllingestrimlerne på en pande med olivenolie til de er gennemstegte. Du kan evt. skære dem i mindre strimler.4
Flæk avocadoen, fjern stenen og skær den i tern. Skyl spinaten.5
Bland creme fraichen med presset hvidløg og klippet purløg. Smag til med salt og peber.6
Vend kartoflerne med spinat, dressing, avocado og kylling og smag til med salt og peber.7
Server kartoffelsalaten med toastbrød med hytteost. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn blande salaten.