Max 15.: Kartoffelsalat med karrymarineret kylling, avocado og æg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 4 stkæg
  • 250 gramkarrymarineret kylling
  • 1 stkavocado
  • 125 gramfriske spinatblade
  • 2.5 gramcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 pottepurløg
  • 4 skivefuldkornstoast
  • 150 gramhytteost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15.: Kartoffelsalat med karrymarineret kylling, avocado og æg

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En hurtig og lækker kartoffelsalat med karrymarineret kylling, avocado, spinat og kogte æg. Vi serverer kartoffelsalaten med fuldkornstoast med hytteost som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 4 stkæg
  • 250 gramkarrymarineret kylling
  • 1 stkavocado
  • 125 gramfriske spinatblade
  • 2.5 gramcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 pottepurløg
  • 4 skivefuldkornstoast
  • 150 gramhytteost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand.

2. Kom æggene i kogende vand og kog dem i ca. 9 min. Overhæld dem herefter med koldt vand.

3. Steg kyllingestrimlerne på en pande med olivenolie til de er gennemstegte. Du kan evt. skære dem i mindre strimler.

4. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær den i tern. Skyl spinaten.

5. Bland creme fraichen med presset hvidløg og klippet purløg. Smag til med salt og peber.

6. Vend kartoflerne med spinat, dressing, avocado og kylling og smag til med salt og peber.

7. Server kartoffelsalaten med toastbrød med hytteost. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn blande salaten.


Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre