Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lækker og krydret asiatisk suppe med kokosmælk og karry, som vi serverer med stegt kylling, flutes og friskost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 8 dlvand
- 4 dlkokosmælk
- 100 gramtomatpuré
- 0.5 spskkarry
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 8 stkminiflutes med fuldkorn
- 300 gramstegte kyllingestrimler
- 100 gramfriskost
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Svits den frosne wokmix i lidt olivenolie i en stor gryde. Tilsæt vand, kokosmælk, tomatpuré, karry og grøntsagsbouillon og bring suppen i kog. Lad suppen simre under låg i 10-12 minutter.3
Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.4
Opvarm kyllingestykkerne på en pande med lidt olivenolie.5
Blend suppen helt glat - du kan enten bruge en stavblender eller en almindelig blender. Smag den til med salt og peber.6
Server suppen med de stegte kyllingestrimler, flutes og friskost. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage suppen til. De kan også hjælpe med at dække bordet.
Tips til mere smag: Du kan toppe med friske koriander.