Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Nem chili con pollo med bulgur. Vi bruger en færdig chili con carne blanding, så du slipper for at snitte, hakket kyllingekød, hakkede tomater, kikærter og bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 400 gramhakket kyllingekød
- 450 gramfrossen chili con carne blanding
- 1 dåsekikærter
- 1 dåsehakkede tomater
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits kyllingekødet. Tilsæt chili con carne-blandingen og steg det hele i et par minutter.3
Skyl kikærterne. Tilsæt kikærter og hakkede tomater og lad retten simre i ca. 5 min.4
Smag til med salt og peber og server chili con polloen med dampende varme bulgur. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med friske koriander og limesaft.