Max 15 min.: Chili sin carne med couscous, creme fraiche og tortillachips

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  kogende vand
  • 200 gramcouscous
  • 450 gramfærdig fajitablanding
  • 2 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 0.5 spskspidskommen
  • 1 dåsekidneybønner
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 stklime
  • 200 gramtortillachips
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Chili sin carne er den vegetariske udgave af klassikeren chili con carne. Vi har lavet en lynhurtig udgave, hvor vi bruger en færdig grøntsagsblanding med krydderier. Vi serverer sin carnen med couscous, tortillas og creme fraiche. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hæld kogende vand over couscousen i en gryde som beskrevet på posen. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad den trække indtil serveringen.

2. Steg den frosne fajitablanding i lidt olivenolie i ca. 5 minutter. Tilsæt hakkede tomater, spidskommen og kidneybønner. Lad saucen småsimre og smag til med salt og peber.

3. Server couscousen med chili sin carne i dybe tallerkener. Top med creme fraiche, lime i skiver, tortillas og evt. lidt grønt, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at dække bord. De kan også røre i saucen og smage til. Ekstra smag: Hvis du gerne vil have lidt mere power i smagen, så tilsæt chili, kanel og stødt koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre