Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Chili sin carne er den vegetariske udgave af klassikeren chili con carne. Vi har lavet en lynhurtig udgave, hvor vi bruger en færdig grøntsagsblanding med krydderier. Vi serverer sin carnen med couscous, tortillas og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kogende vand
- 200 gramcouscous
- 450 gramfærdig fajitablanding
- 2 dåsehakkede tomater med krydderi
- 0.5 spskspidskommen
- 1 dåsekidneybønner
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 1 stklime
- 200 gramtortillachips
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Hæld kogende vand over couscousen i en gryde som beskrevet på posen. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad den trække indtil serveringen.2
Steg den frosne fajitablanding i lidt olivenolie i ca. 5 minutter. Tilsæt hakkede tomater, spidskommen og kidneybønner. Lad saucen småsimre og smag til med salt og peber.3
Server couscousen med chili sin carne i dybe tallerkener. Top med creme fraiche, lime i skiver, tortillas og evt. lidt grønt, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at dække bord. De kan også røre i saucen og smage til.
Ekstra smag: Hvis du gerne vil have lidt mere power i smagen, så tilsæt chili, kanel og stødt koriander.